About us


Cine suntem noi?

Suntem un grup de tineri cu experiență în acest domeniu, care cu binecuvântarea Bunului Dumnezeu, am reușit să înființăm un atelier de tâmplărie. Prin acest atelier încercăm sa readucem la viață frumusețea obiectelor de cult (Cruci, Blaturi pentru Icoane, troițe, mobilier pentru Sfintele Biserici), produsele bricolaj (cozi pentru ciocane și topoare, draperii), obiectele artizanale cu specific românesc (cutii bijuterii, cutii amintiri, suporturi creioane, jucării logice), realizate din lemn.


Ce viziune avem?

Prin profesionalism, calitate și inovație, Aggelos Anastasis SRL își propune să aducă un nou concept în domeniu, prin satisfacerea cerințelor pieței, în special a segmentului de piață format din clienții potențiali, prin promovarea atât a ultimelor produse apărute cât și a serviciilor oferite clienților.


Misiunea Aggelos Anastasis SRL este ca prin întreaga activitate desfășurată să devină un partener de încredere pentru clienții săi. În acest sens, își va canaliza energia pentru a avea mereu stocuri disponibile, o ofertă de produse cât mai variată și un timp cât mai scurt de onorare a comenzilor. Obiectivul general al societății este crearea unei imagini favorabile pe piață și dezvoltarea afacerii.


Obiectivul pe termen lung al Aggelos Anastasis SRL este de a deveni lider pe piața locală de produse de lemn și impunerea unui standard de calitate ridicată a produselor oferite.


Your shopping cart is empty!